Activiteiten

Steenhuis leidt studieavond over de Bijbel

De Nieuwe Meppeler, 20 januari 2015

Bijbelkenner Dato Steenhuis geeft drie studieavonden in Meppel. De eerste is op vrijdagavond 23 januari in het Behouden Huys aan de Nova Zemblastraat. Het beroep van Dato Steenhuis (1937) laat zich het best omschrijven als Bijbelleraar. Hij is een veel gevraagd spreker in zowel binnen- als buitenland.

Sinds Steenhuis zijn positie in het bedrijfsleven opgaf om zich in dienst van God te stellen, heeft hij vele honderden lezingen gegeven. Al deze studies handelen over één onderwerp: de Bijbel. En dat Boek kent Dato als geen ander. Het begon destijds met spreekbeurten, Bijbelstudies en bestuurlijk werk in de plaatselijke gemeente. Deze activiteiten kregen al gauw een dusdanige omvang dat hij fulltime voor de Heer ging werken. Het werk breidde zich ook uit naar het buitenland zoals Amerika, Canada, Duitsland, België en Zwitserland.

Nu komt hij opnieuw naar  Meppel om een drietal lezingen te geven. In deze serie legt hij uit dat de vier evangelieboeken in het nieuwe testament al in het eerste deel van de bijbel zijn voorspeld. Dit is het onderwerp van de drie studie-avonden in Meppel waarvan 23 januari de eerste is.

Aanvang 20.00 uur. De toegang is gratis.

<< Ga terug naar de vorige pagina